logo kugelspirale | GlazenBollen.nlGlazen Bollen.nl
Design & Kwaliteit

Die kugelspirale

Glazen bol op sokkel

Sokkels

Een glazen bol op een sokkel is een echte decoratieve blikvanger. Of je het nu zoekt in een spirituele sfeer of juist een academisch tintje op de werktafel of misschien zelfs op kantoor als presse papier. Een sokkel onder de glazen bol is onmisbaar als je de glazen bol veilig wilt neerleggen. Bij de gekleurde glazen bollen en de heldere kun je meteen een sokkel bij je bol bestellen, je krijgt dan 2,50 korting op de sokkel als je deze meteen samen besteld.

Sokkel 3 cm

Voor glazen bol van 5 cm tot en met 9 cm adviseren we je een sokkel van 3 cm. Deze is er in vierkante (3 cm alle zijden) en ronde (3 cm doorsnede en hoogte). De vierkante sokkel van 3 cm is ook nog geschikt onder de 10 cm bol, de ronde sokkel is hiervoor wat te smal en maakt het geheel wat topzwaar waardoor de bol eraf kan rollen. Daarom is de ronde sokkel niet bij de glazen bol van 10 cm beschikbaar.
Omdat er bovenop een kuiltje in het glas zit om de bol op te leggen zullen de glazen bollen tot 7 cm kunnen hierop een beetje ronddraaien, de grotere maten liggen vaster.

Sokkel 5 cm

De grotere sokkels zijn alleen in de vierkante versie verkrijgbaar.
Deze sokkel van 5cm is geschikt voor glazenbollen vanaf 10 cm. Je kunt er uiteraard ook een kleinere bol op leggen, maar die ligt dan erg los. Wij adviseren de sokkel van 5 cm voor de 10, 11 en eventueel de 15cm glazen bol.

Sokkel 7 cm

Deze sokkel is 7 cm aan alle zijden en is goed voor de 15 cm en 20 cm glazen bol.
De vierkante sokkels zijn qua ontwerp allemaal hetzelfde.

 

Heb je vragen?

Mail gerust šŸ™‚

14 + 6 =

0
    0
    > In Je Mandje
    Je mandje is leegterug naar shop