logo kugelspirale | GlazenBollen.nlGlazen Bollen.nl
Design & Kwaliteit

Die kugelspirale

glazen bol en spiraal

VERSCHILLENDE ONTWERPEN

design van hoogwaardig RVS en kristal glas

Alle ontwerpen van de glazen bollen met het RVS staal is ontworpen door de Duitse designer/kunsternaar Stefan Wiese en zijn al jaren een gewild object als woon decoratie, in kantoor, tuinen of spirituele ruimtes.

Het magische kristal glas en de schoonheid van het metaal, de combinatie maakt het tot een bijzonder object dat kan worden opgehangen in de ruimte aan een nagenoeg onzichtbare en meegeleverde nylon draad.

Er zijn verschillende ontwerpen glazenbolspiralen en andere objecten.
Hieronder zie je ze op een rij.

Glazen Bol Maan

Glazenbolspiraal De Slanke

Glazenbolspiraal Het Origineel

Glazenbolspiraal De Pendel

Glazen Bol De Pure

Glazen Bol Spiraal
het origineel

De glazen bol in spiraal is de klassieker!

Het glazenbolspiraal is de klassieker. In 2004 ontworpen door de Duitse kunstenaar Stefan Wiese. Het beste optische kristalglas samen met het beste edelstaal verworden tesamen tot een prachtige illusie, die blijft intrigeren. Je oog wordt er vanzelf naar toe getrokken. Als het spiraal draait lijkt het alsof de glazen bol op en neer beweegd, een geniale vorm van optisch bedrog waar je naar blijft kijken.

Ophangen van een glazen bol in spiraal

Het spiraal met glazen bol wordt met een meegeleverde nylon draad opghangen waardoor het in de ruimte lijkt te zweven.
Naast deze spiraal heeft de kunstenaar ook een pendel en een slank spiraal ontworpen, net zo elegant en intrigant als de glazen bol in spiraal.

Gekleurde glazen bollen

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar in diverse kleuren. Niet elke maat is in elke kleur verkrijgbaar. Via het filtermenu in de webwinkel kun je kijken welke maat glazen bol in welke kleur verkrijgbaar is. De maat van de glazen bol, het gewicht en de lengte van het spiraal staan in de productomschijvingen beschreven.

De glazen bol op Pendel

Bij de pendel ligt de glazen bol onderop het spiraal. Hierdoor is de beweging op en neer iets minder, maar zeker niet minder prachtig. Ook deze glazen bol lijkt te bewegen als je het spiraal laat draaien.
Voor spiralen tot en met maat 70 hebben we een draaimotortje.

Glazen Bol in Slank Spiraal

De glazen bollen die wij leveren wordt geproduceerd in Europa (Duitsland) en is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Het A1 kwaliteits kristal glas zorgt ervoor dat fotograferen door de glazen bol voor prachtige en haarscherpe resultaten zorgt. De kristallen bol is ook erg mooi als decoratie in huis of op kantoor. De heldere waarzeggers bol op een sokkel kan ook dienen als sierlijke en stijlvolle presse papier.
De glazen bol in het spiraal ziet,als deze draait, er erg feeeriek uit. Het geeft een optisch bedrg en daardoor lijkt het alsof de glazen bol in het spiraal op en neer beweegt.
Alle glazen bollen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Kijk rustig rond in deze webwinkel en mocht je vragen hebben, mail gerust en je krijgt snel antwoord.

De glazen bol in maan

Deze maan hangt mooi in evenwicht met de glazen bol onderop. Een minimaal ontwerp met maximale schoonheid. In zijn eenvoud simpelweg een pracht design.

Glazen Bol De Pure

Als laatste stellen we aan je voor: De Pure.
Nog eenvoudiger dan de glazen bol in maan is deze Pure glazen bol. Op te hangen aan het RVS metaal met de meegeleverde nylon draad. De glazen bol komt volledig tot zijn recht en het design van RVS geeft het een stoer uiterlijk, stoer doch sierlijk.
Waar deze glazen bol ook hangt, het zal altijd het oog trekken.

Heb je vragen?

Mail gerust šŸ™‚

5 + 5 =

0
    0
    > In Je Mandje
    Je mandje is leegterug naar shop